Μπαρμπούνια με σαλτσούλα

Συνταγή για 4 άτομα

12 μπαρμπούνια
1 κρεμμύδι
2 ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανός, θυμάρι και μαντζουράνα
αλεύρι, λάδι, βούτυρο, αλάτι και πιπέρι

Ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με βούτυρο και λάδι, προσθέτουμε τις ντομάτες σε κομμάτια, το σκόρδο, το μαϊντανό, το θυμάρι και τη μαντζουράνα, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι. 

Αλευρώνουμε τα μπαρμπούνια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με καυτό λάδι, τα τσιγαρίζουμε και στις δυο πλευρές και ρίχνουμε λίγο αλάτι. 

Βγάζουμε τα μπαρμπούνια από το ταψί και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Μαγειρεύουμε για λίγο και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

Συνοδεύεται με ντόπια Ελληνικά χόρτα.