«Θα σε περιμένω, πάντα» είναι μια ερωτικής ιστορία του καιρού μας. Πριν είκοσι χρόνια θα ήταν επιστημονική φαντασία και η πλοκή θα ήταν οριακά αληθοφανής. Σήμερα όμως η ιστορία μας φαίνεται ρεαλιστική. Το έργο περιγράφει έναν έρωτα ικανό να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια και τη κρυμμένη δύναμη της αληθινής αγάπης.

Όπως μου συμβαίνει  συχνά, είχα την ιδέα πριν πολλά χρόνια. Αρχικά φαντάστηκα έναν ανδρικό χαρακτήρα και μερικούς γυναικείους αλλά δεν προχώρησα γιατί δεν ήμουν σίγουρος. Ύστερα αποφάσισα να βασίσω την ιστορία μου πάνω σε δυο χαρακτήρες, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και των επικοινωνιών η ιδέα έγινε πιο συγκεκριμένη και στο τέλος ήταν έτοιμη για την οθόνη.

από 16/10/2020 ως 29/10/2020

Σκηνοθεσία ΤΖΟΥΣΕΠΕ ΤΟΡΝΑΤΟΡΕ

Σκριπτ και σενάριο ΤΖΟΥΣΕΠΕ ΤΟΡΝΑΤΟΡΕ

Μουσική EΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ

Διευθυντής φωτογραφίας ΦΑΜΠΙΟ ΤZAMAΡION

Παραγωγή IΖΑΜΠΕΛΑ ΚOΚΟΥΤΣA και AΡΤΟΥΡΟ ΠΑΛΙΑ με RAI CINEMA

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΤΖΕΡΕΜΥ ΑÏΡΟΝΣ, ΟΛΓΚΑ ΚΟΥΡYΛENKO, ΣΑÏMON ΤΖΟΝΣ, ΠΑΟΛΟ ΚΑΛΑΜΠΡΕΖΙ

Σε πρωτότυπη γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους

«Θα σε περιμένω, πάντα» είναι μια γλυκόπικρη ιστορία αγάπης και απώλειας όπου η ΑΜΥ, φοιτήτρια και stuntwoman για λόγους βιοπορισμού, έχει μια σχέση εξ αποστάσεως με τον ΕΝΤ, καθηγητή αστροφυσικής μεγαλύτερού της. Μέσω της σχέσης αυτής η κοπέλα προσπαθεί να νικήσει τις ενοχές που της προκάλεσε ένα τραγικό γεγονός που της συνέβη στο παρελθόν και να συμφιλιωθεί με την τωρινή της ζωής. Η σχέση τους είναι τόσο δυνατή ώστε να μην διακοπεί ούτε μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ΕΝΤ…