Μια σειρά με επιλεγμένες συνταγές βασισμένες στα βιβλία του Καμιλέρι με τη νέα ματιά του σεφ Μάρκο Σέρα, πληροφορίες για την ιστορία και τα μυστικά της Σικελικής μαγειρικής παράδοσης, και ένα αφιέρωμα σε δυο σημαντικούς γαστρονόμους: τον Πελεγκρίνο Αρτούζι, πρωτοπόρο της εθνικής Ιταλικής κουζίνας στην 200η επέτειο από τη γέννησή του, και τον Γκουαλτιέρο Μαρκέζι, τον ιδρυτή της νέας Ιταλικής κουζίνας.
Επιπλέον, από τις 18 Νοεμβρίου, ένας τομέας αφιερωμένο στην κουζίνα στο Σινεμά, στο πλαίσιο της 5ης Εβδομάδας της Ιταλικής κουζίνας στον κόσμο.
Κουζίναadmin2020-11-26T19:44:58+03:00